Klantenreviews

Onze missie is om u volledig te ontzorgen met het vinden van uw perfecte droomcasa onder de Spaanse zon. Wij vertellen u graag over de Spaanse levensstijl en maken u vertrouwd met uw nieuwe woonomgeving en de Spaanse cultuur.

Persoonlijke aandacht voor al uw wensen staat hierbij hoog in ons vaandel. En wie kunnen hier beter over vertellen dan onze gerespecteerde klanten. Zij delen graag met u hun ervaringen met de mensen achter Spaanse DroomCasa. 

Nanne en Corina van Nes

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Het was voor ons best spannend om voor een appartement in Spanje te gaan. Er komt immers veel bij kijken: kennis van de Spaanse markt, andere wetgeving, andere taal en gewenst netwerk met betrouwbare contacten.

Doordat we met Michel en Marcel in contact kwamen verliep het snel en soepel. Zo hebben zij goed geluisterd naar onze wensen. Hierna hebben we meerdere mogelijkheden bezichtigd; en kregen hierbij gericht en deskundig advies.

Nadat we de knoop hadden doorgehakt welk appartement we hebben gekocht bleek de kracht van hun service; ook na de koop.

Gedurende de bouw ontvingen we beeldmateriaal en relevante informatie zonder dat we ernaar hoefden te vragen. Altijd snel en volledig antwoord op je emails of telefoontjes met vragen; en zo nodig schakelden zij met hun professionel netwerk. Documenten in een andere taal die je liever in het Nederlands leest? Zij regelden het echt netjes en volledig.
Zo worden wij volledig ontzorgd wat voor ons belangrijk is.

Wij zijn zelf door bekenden naar Spaanse DroomCasa doorverwezen en kunnen hen van harte aanbevelen.

TOP- service bestaat gelukkig nog!

Roy en Maaike Hulst

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Een huis kopen in een vreemd land leek in eerste instantie een spannende uitdaging. Maar door de samenwerking met Spaanse DroomCasa was het tegendeel waar. We zijn vanaf de start tot en met de oplevering (zelfs erna) zeer goed begeleid waardoor het een zorgeloos traject is geweest. Marcel en Michel reageren altijd zeer snel, zijn proactief en hebben zeer veel kennis van de huizenmarkt in Spanje. Bij een eventuele volgende aankoop zullen wij zeker weer gebruik maken van hun service.

Lydia en Henk Kap

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Via Facebook zijn wij in contact gekomen met Spaanse Droomcasa. In januari 2022 hebben wij een kennismakingsweekend gehad met Eric, die ons aan de hand van onze wensen een aantal nieuwbouwwoningen liet zien. De keuze was snel gemaakt.

Tijdens het koop- en bouwproces zijn we uitstekend begeleid door Eric. Op zijn advies ook gebruik gemaakt van een advocaat in Spanje. In Spanje zijn de regels anders dan in Nederland en dan is het fijn dat je ontzorgd wordt.
Na een bouwtijd van 10 maanden was ons huis klaar, helaas duurde het nog 4 maanden voor de formele overdracht kon plaats vinden door de trage bureaucratie in Spanje. Uiteindelijk konden we blij en tevreden de sleutels in ontvangst nemen.

We zijn heel gelukkig en trots op onze mooie casa en zeer tevreden over de goede begeleiding en adviezen van Spaanse DroomCasa.

Paul en Sonja Dombret

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Meer dan tevreden zijn wij over de begeleiding van Eric tijdens de  aankoop van ons appartement op Mundo Aguilón Golf in Spanje!!

Je hebt ons erg goed geholpen, we kregen meteen reactie op onze aan jou gestelde vragen, die je zonder meer kon beantwoorden! Ook heb je ons een goede advocaat geadviseerd en jullie service is echt meer dan goed! Kortom we zijn erg tevreden.

Nog eens heel erg bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan, wij hebben ons droomplekje gevonden!

Alle goeds gewenst voor jou en je team!

Hartelijke groeten,

Paul en Sonja

Henry de Bie en Marinka van de Berg

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Waar begin je je zoektocht naar een huis in Spanje? Hoe werkt het allemaal in Spanje, wie weet de weg naar officiële instanties, wie kun je vertrouwen? In onze zoektocht naar iets moois aan de Costa Blanca is Spaanse DroomCasa op ons pad gekomen.

Na al veel informatie vooraf gekregen, hebben we een kennismakingsweekend geboekt en het viel ons gelijk op dat Michel en Marcel betrouwbaar waren en totaal niet opdringerig. Heel fijn! Ze weten waar ze het over hebben en hebben ons diverse huizen en projecten in diverse regio’s laten zien. Na dat weekend wisten we precies wat we wel en niet wilden en welke regio we het mooist vonden.

We waren verliefd geworden op iets, maar totaal geen opdringerigheid van Spaanse DroomCasa. Duidelijke uitleg hoe alles in zijn werk gaat in Spanje. Heel erg betrokken bij alles en altijd klaar staan voor vragen en bijstaan bij de notaris, advocaat, bouwheer ed. Ze weten waar ze het over hebben, zijn discreet en heel fijn dat je hen kunt vertrouwen.

Een absolute aanrader voor uw zoektocht naar een droomhuis in Spanje!

Randal en Priscilla Pieplenbosch

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

We hadden besloten om op zoek te gaan naar een vakantiewoning in Spanje en hoe ga je dat doen in een land die je op dat terrein niet kent? We hebben Michel en Marcel van Spaanse DroomCasa mogen ontmoeten die ons meer dan geweldig begeleiden. Ze hebben ons op basis van onze wensen een geweldige kennismakingsweek bezorgd waarin we mooie projecten hebben bezichtigd. Ook de zakelijke kant met een advocaat en notaris hebben ze zeer goed voorbereid. Nu we de keuze hebben gemaakt zijn we het aankoopproces gestart met begeleiding van Michel en Marcel. We voelen ons gesteund en ontzorgd in dit hele proces. Spaanse DroomCasa is wat ons betreft een makelaar die niet alleen met kennis en ervaring handelen, maar ook met het juiste gevoel waardoor je zo’n traject ook zonder meer aandurft.

Dank voor alle goede zorg, kennis en expertise. Voor iedereen die ook op zoek is naar een Spaanse nieuwbouwwoning; neem contact op met deze geweldige mensen. Naast het aanbod ben je zeker van een goede persoonlijke begeleiding.

Groetjes

Randal en Priscilla

Jorn en Anita Sikkema

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

In 2019 hebben we voor het eerst contact gelegd met Michel van Spaanse Droomcasa om onze wensen kenbaar te maken. Tijdens deze zoektocht hebben we veelvuldig contact gehad met elkaar, zowel per e-mail als telefonisch. 

Michel en Marcel hebben we voor het eerst in Spanje ontmoet in oktober 2019, waarbij we onze eerste Kennismakingstrip hadden. Anita kende Michel al, ze zijn oud collega’s.

De VIP Kennismaking was tot in de puntjes geregeld en verzorgd en we hebben mooie projecten en woningen gezien die perfect aansloten op onze wensen! We hadden bijna een appartement gekocht, helaas werden we overboden. Sindsdien hebben wij regelmatig contact.

De laatste keer zijn we op huizenjacht geweest aan de Costa Blanca. Ook nu wisten Michel en Marcel ons weer blij te verrassen met de woningen die ze voor ons hadden geselecteerd.

We hebben Michel en Marcel leren kennen als professionele en ervaren makelaars. Ze zijn betrouwbaar, reageren snel als je vragen hebt en zijn altijd bereid om je verder te helpen. Wij bevelen Michel en Marcel van Spaanse DroomCasa aan, aan iedereen die op zoek is naar een huis in Spanje aan de Costa.

Thomas Gelissen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

We zijn zeer te spreken over de dienstverlening van Michel en Marcel. Ze hebben ons van A-Z uitstekend begeleid. Aanvankelijk door ons verschillende interessante projecten te tonen die goed aansloten bij onze wensen. Vervolgens door ons te ondersteunen bij de daadwerkelijke aanschaf van een tweede woning waar we ons oog op hadden laten vallen. Geen vraag was te veel, steeds kwam er een deskundig en snel antwoord.

Ze kennen de streek, ze kennen de projecten, ze hebben een netwerk met goede en waardevolle samenwerkingspartners en ze hebben steeds ons belang vooropgesteld. We zijn daar echt zeer over te spreken en ik kan ze iedereen aanraden!

Thomas en Eileen Mennear

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

We cannot thank this man enough. Me and my husband decided to retire to Spain September 2020. We were put in touch with Eric from Spaanse DroomCasa. I can honestly say that we have been looked after from the very beginning. Not only did Eric put us up in an apartment for four days, he has also found us our dream villa. The aftercare he and his wife Debby have given us as been fantastic. Due to the pandemic we were unable to get here until may 2021 but our home has been looked after. Eric has helped us with all the paperwork required and put us in touch with people who could help with residency and general enquirie. He is still always at the end of the phone if we needed him. I would highly recommend him and Spaanse DroomCasa. If like us you wish to move to Spain I can truly say we have received 5* service.

Michel en Angelique de Vente

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wij hebben een appartement gekocht bij Spaanse DroomCasa via Eric en Debby. Vanaf het begin tot aan het eind hebben ze ons perfect geholpen om onze droom te realiseren. Geen vraag is hun teveel (en nog steeds niet). Ze staan altijd voor je klaar. Erg blij mee 😃 !

Altijd op de hoogte

Schrijf u in en ontvang informatie over het leven en wonen in Zuidoost-Spanje. Wij maken het zoeken naar uw droomwoning elke week nóg leuker.

* U schrijft zich in om pareltjes van woningen, tips over de regio en advies over het aankoopproces  te ontvangen van Spaanse DroomCasa.

Compare listings

Vergelijken