U kunt op ons rekenen na de aankoop

De handtekening is gezet en u bent eigenaar van uw fantastische nieuwbouwwoning in Zuidoost-Spanje. Wij kunnen ons goed voorstellen dat er op dat moment heel veel vragen ontstaan. Debby Vlasman, onze Manager Services gaat u helpen met een antwoord op al uw vragen.

Wij hebben uitgebreid netwerk van fijne en kwalitatieve expert partners die u kunnen helpen zodat u zorgeloos kunt gaan genieten in Spanje. 

Staat wat u zoekt of uw vraag er niet bij? Laat het ons weten, want we kunnen u ongetwijfeld weer verder helpen.

Inrichten van uw woning

 • Aanschaf van witgoed, airco, alarm en elektronica.
  Wij helpen u met de aanschaf van elektronische apparatuur van goede kwaliteit en met een mooie prijs;
 • Inrichten van uw woning. Heeft u geen tijd om de woning in te richten? Of heeft u hulp nodig? Wij gaan voor u aan de slag. U kunt kiezen uit vele moderne meubelpakketten waardoor uw woning instapklaar is bij oplevering.   

Woningaanpassingen

 • Kleine of grote aanpassingen doen in uw woning of bijvoorbeeld aanschaf van een alarminstallatie en zonwering. Wij beschikken over een breed netwerk van vakspecialisten en leveranciers.
 • Uw woning inrichten met advies van een binnenhuisarchitect? Wij regelen een afspraak voor u.

Beheer en verhuur

 • Sleutelbeheer en onderhoud van uw woning.
  Het is fijn als u een reservesleutel binnen handbereik heeft. Of dat uw woning wordt gecontroleerd in de periode dat u er zelf niet bent;
 • Verhuren van uw woning: wij regelen uw verhuurlicentie en brengen u in contact met een betrouwbare verhuurmakelaar.

Overige zaken

 • Internet en mobiele abonnement. U ontvangt van ons handige informatie over de aanbieders in uw regio;
 • Elektriciteit, water en eventueel gas. Wij zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van uw nutsvoorzieningen op het moment dat u eigenaar bent van de woning.
 • Wilt u spullen laten verhuizen uit Nederland of tijdelijk opslaan? Wij helpen u aan een betrouwbare Nederlandstalig verhuisbedrijf.

In de buurt

 • Wij helpen u graag op weg met informatie over winkels, weekmarkten, strand, zorginstellingen en openbaar vervoer in de buurt;
 • Ook over leuke uitjes en bezienswaardigheden kunnen wij u alles vertellen.
 • Een abonnement bij Alicante Airport met haal en breng service van uw auto? Wij geven u graag advies.

Ook handig

 • Uw zorgverzekering en het verzekeren van uw woning, auto, scooter, motor of boot regelt u eenvoudig via ons. Vraag een voordelige offerte aan via onze speciale pagina ‘Verzekeringen’;
 • Auto huren of kopen. Twijfelt u of u een auto wilt huren of toch kopen? Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over wat het beste bij u past. 

Onze klanten aan het woord

Thomas en Eileen Mennear
Thomas en Eileen Mennear⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lees verder
"The aftercare he and his wife Debby have given us as been fantastic. Eric has helped us with all the paperwork required and put us in touch with people who could help with residency and general enquirie. I would highly recommend him and Spaanse DroomCasa."
Jean Marie en Magda Lesage
Jean Marie en Magda Lesage⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lees verder
"Wij zijn heel goed geholpen geweest door Michel met het hele aankoopproces van A tot Z. En ook na de aankoop met de keyholding van Spaanse DroomCasa voor ons penthouse. Jullie zijn een topteam. Wij wensen jullie veel succes in de toekomst."
Nico en Irene Knol
Nico en Irene Knol⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lees verder
"Na de aankoop van ons appartement zijn we fantastisch begeleid met de verbouwing van onze badkamer. Als er nog vragen opkomen, zijn ze steeds beschikbaar. We zijn dus meer dan blij met de zeer vriendelijke begeleiding van Spaanse DroomCasa."

Altijd op de hoogte

Schrijf u in en ontvang informatie over het leven en wonen in Zuidoost-Spanje. Wij maken het zoeken naar uw droomwoning elke week nóg leuker.

* U schrijft zich in om pareltjes van woningen, tips over de regio en advies over het aankoopproces  te ontvangen van Spaanse DroomCasa.

Compare listings

Vergelijken