VIP Kennismaking

U gaat een nieuwbouwwoning kopen in Zuidoost-Spanje en bent klaar om deze mooie stap nu te maken? Maak dan gebruik van de Spaanse DroomCasa VIP Kennismaking. Onze Spaanse DroomCasa makelaar is dé lokale expert.

U bezoekt samen met de Spaanse DroomCasa makelaar passende nieuwbouwwoningen in Zuidoost-Spanje. Middels bezichtigingen maakt u kennis met de luxe nieuwbouwprojecten aan de Costa van uw keuze: Costa Blanca, Costa Cálida of Costa Almería Noord. 

Voorbereiding van de VIP Kennismaking

Samen met u gaan we onderzoeken wat past en luisteren goed naar uw behoeften. Wij bespreken met elkaar al uw wensen, uw beschikbare budget en het tijdstip dat u uw Spaanse nieuwbouwwoning wilt betrekken. Vervolgens gaan we u binnen uw budget diverse nieuwbouwwoningen voorstellen waarvan wij, met onze uitgebreide kennis en ervaring, verwachten dat ze aansluiten bij uw wensen. Deze nieuwbouwwoningen zullen we zorgvuldig met elkaar doornemen en verder verfijnen totdat we een top 5 hebben met de meest kansrijke nieuwbouwwoningen die we vervolgens samen gaan bezichtigen.

Bezoekprogramma

Het bezoekprogramma wordt ruim voor uw bezoek opgesteld en met u besproken. In de week voor uw komst wordt het bezoekprogramma definitief gemaakt.

Het bezoekprogramma bestaat uit het bezoeken van nieuwbouwprojecten, kennismaking met de directe omgeving van de nieuwbouwprojecten, bezoek aan het advocatenkantoor en regelen van uw volmacht bij de notaris. 

Aan ons juridische team op het advocatenkantoor kunt u al uw vragen stellen over het juridische en financiële deel van uw aankoop. U ontvangt een kostenoverzicht van de woning die u wenst te kopen en een vertaling van de volmacht. Alles gebeurt gewoon in het Nederlands zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan en alles soepel verloopt.

Duur van de VIP Kennismaking

Wij gaan uit van minimaal twee doordeweekse dagen om optimaal gebruik te kunnen maken van de openingstijden van onze nieuwbouwprojecten. In het weekend zijn bezichtigingen namelijk zeer beperkt mogelijk. Daarnaast willen we tijd inplannen voor een bezoek aan het advocatenkantoor om het juridische en financiële proces te bespreken. 

Vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven vliegen KLM, Transavia, Ryanair en Vueling op Alicante Airport. En ook vanaf Brussel in België of Düsseldorf en Keulen in Duitsland kunt u voordelig vliegen naar Alicante Airport.

In de meest ideale situatie arriveert u de eerste dag in de ochtend op de luchthaven van Alicante. Hier vindt u een breed aanbod van autoverhuurbedrijven, bussen en taxi’s die u snel naar uw verblijf kunnen brengen. In overleg met u halen wij u op bij uw verblijf of ontmoeten we elkaar bij het nieuwbouwproject.

Uiteraard zijn bezichtigingen ook te combineren met uw geplande vakantie in Spanje. In overleg met u plannen we dan de bezichtigingen plus bezoek aan het advocatenkantoor en notaris in passend binnen uw verblijf.

Voordat u vertrekt

Wanneer u in Spanje bent willen wij uw zoektocht zo makkelijk en zorgeloos laten verlopen. Wij geven u graag nog wat praktische informatie.  

Vervoer

Wij kunnen u ophalen bij uw verblijf of wij ontmoeten elkaar bij het nieuwbouwproject van het bezoekprogramma. Aan u de keuze wat het beste past bij u.

Identiteitsbewijs

Vergeet niet uw paspoort of ID-kaart mee te nemen. Voor het opstellen van de notariële volmacht en het reserveren van een nieuwbouwwoning heeft u dit nodig.

Financiering

Wenst u een financiering? Wij kunnen u hiermee helpen. Informeer ons tijdig voor uw bezoek zodat u met de gewenste financiering op zak richting Spanje komt.

Reserveer uw VIP Kennismaking

Bent u er helemaal klaar voor om nu uw Spaanse droom realiteit te laten worden? Laat ons weten wanneer u een bezoek wilt brengen en wat uw wensen en budget zijn. Wij nemen vervolgens telefonisch of via videobellen contact met u op.

U kunt hiervoor het formulier hiernaast invullen.

¡Hasta pronto!


Wie zijn wij?

Team Spaanse DroomCasa bestaat uit Bas Terpstra in Nederland én Michel Latuharhary, Marcel van Veldhuizen, Debby en Eric Vlasman in Spanje.

Bas is erkend en gediplomeerd financieel adviseur en maakt gebruik van korte lijnen met onze juristen en banken in Spanje. Daarnaast is Bas vooral betrokken bij de eerste stappen richting uw Spaanse avontuur vanuit Nederland.

Makelaars Eric en Michel zijn gecertificeerd makelaar. Michel, Marcel, Debby en Eric zijn al jaren woonachtig aan de Costa Cálida en Costa Blanca. Hier voelen zij zich helemaal thuis. Met heel veel plezier laten zij u de leukste plekjes en heerlijkste restaurants ontdekken in uw nieuwe prachtige woonomgeving. Spanje op z’n best!

Compare listings

Vergelijken